Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
24,90 €
Aloita

Villivihannesharrastuksen eli hortoilun myötä saa varmasti uusia maku- ja luontoelämyksiä sekä sisältöä ja merkityksellisyyden tunnetta elämäänsä. Tämä on varsin kokonaisvaltainen harrastus, joka tekee hyvää niin sielulle kuin ruumiillekin. On todella jännittävää tutustua uusiin kasveihin ja etsiä, löytää sekä maistella niitä omassa keittiössään tai valmistaa villiä luonnonkosmetiikkaa ja rohtoja arkisiin vaivoihin. Villivihanneskurssien avulla oma luontosuhde syvenee ja oppii arvostamaan vuodenaikojen vaihtelua.

Keskipitkä oppimäärä sisältää kuusi kasvia sekä kolmekymmentä reseptiä ja soveltuu niille, jotka haluavat sukeltaa villivihannesten jännittävään maailmaan, mutta edetä rauhallisesti. Voi olla, että myöhemmin harrastus vie koko käden ja haluat lisää. Tämän keskipitkän oppimäärän jälkeen osaat jo opiskella lisää kasveja itsenäisestikin, kun tiedät millaisiin asioihin on hyvä kiinnittää huomiota. Keskitymme tällä kurssilla ensisijaisesti kasvien ravintokäyttöön, mutta kerromme myös niiden ominaisuuksista niin rohtona kansanperinteessä kuin raaka-aineina luonnonkosmetiikassakin. Saat kurssin käytyäsi kattavan kuvan villien kasvien monista mahdollisuuksista niin keittiössä kuin kotiapteekissakin tukemassa terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Alta voit tutustua kurssin sisältöön. Tervetuloa kurssille -osio on vapaasti katsottavissa, joten pääset näkemään vilauksen materiaalista veloituksetta. Hyppää rohkeasti mukaan, niin mennään yhdessä metsään!

Kurssin sisältö

JOHDANTO
VOIKUKKA
NOKKONEN
MAITOHORSMA
VUOHENPUTKI
KÄENKAALI
KUUSI
LOPUKSI
Vieritä ylös