Ripauksen parempi villivihanneskurssi

Oikein lämpimästi tervetuloa ripauksen paremmille kursseille villivihannesten jännittävään ja kiehtovaan maailmaan. Kurkkaa alla olevalta videolta, keitä me olemme ja miksi villivihanneksista kannattaa ehdottomasti olla kiinnostunut. Saattaa nimittäin olla, että nämä jutut voisivat olla myös sinun heiniäsi!

Tällaisilla elämäntapayrittäjillä vapaa-aika ja työ sekoittuvat helposti keskenään, mutta luonnossa liikkuminen ja oleilu tekevät aina hyvää, ja me teemmekin usein pieniä retkiä lähiseudulle. Koiralenkistäkin tulee retki helposti, kun ottaa kahvit ja hyvät eväät mukaan ja suuntaa johonkin mukavaan paikkaan lähistölle. Tunnetusti kaikkein parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia tai vähintäänkin edullisia. Olet oikein tervetullut retkeilemään kanssamme villivihannesten parissa!

Luonnossa liikkuminen ja oleilu sekä terveellinen lähiruoka tekevät ihmiselle hyvää.

Näin opiskelet kursseilla

Kursseilla opiskelua varten tarvitset vain iloista mieltä, tietokoneen tai mobiililaitteen sekä verkkoyhteyden. Kursseille liitytään kunkin kurssin etusivulta löytyvän ilmoittautumispainikkeen kautta. Kurssi lisätään ostoskoriin ja siihen syöttämiesi tietojen perusteella sinulle luodaan käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla pääset myös myöhemmin kirjautumaan sisään kurssisivullemme.

Kirjautumisikkunasta saat myös tilattua uuden salasanan, jos vanha on päässyt unohtumaan. Kirjautumisen jälkeen hankkimasi kurssit näkyvät sivustollamme kohdassa “omat kurssit”.

Kaikki hankkimasi sisällöt ovat heti käytettävissäsi. Jokainen kurssi koostuu erillisistä oppitunneista. Oppitunnit kannattaa suorittaa järjestyksessä, mutta niiden välillä voi myös vapaasti vaihdella, palata taaksepäin ja mennä eteenpäin. Kaikki oppitunnit ovat käytettävissä heti kurssin hankkimisen jälkeen, joten voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi, missä ja milloin haluat. Kunkin oppitunnin voi myös merkitä suoritetuksi, jotta pysyy paremmin kartalla siitä, missä on menossa. Oppituntien suoritetuksi merkitseminen sekä edelliselle tai seuraavalle tunnille siirtyminen tapahtuu kunkin oppitunnin alalaidasta. Voit käyttää myös tietokoneen näytön sivussa ja mobiililaitteen alalaidassa näkyvää valikkoa kurssin sisällä navigoimiseen.

Oppitunneilla on napakoita videoita, runsaasti kuvia sekä jäsenneltyä tekstiä kasvien tunnistamisesta, keräämisestä, vaikutuksista terveyteen sekä käytöstä keittiössä. Voit keskustella villivihanneksiin liittyvistä aiheista muiden osallistujien kanssa Facebookissa Ripauksen paremmassa villivihannesryhmässä, johon kaikkien kurssien osallistujien on mahdollista halutessaan liittyä.

Vastaa

Vieritä ylös