Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu  12 h

Villivihannesharrastukseen liittyy monia hyviä, terveyttä edistäviä seikkoja. Saat hauskan ja vieläpä ilmaisen harrastuksen, jonka myötä näet lähiluontosi mahdollisuudet täysin uusin silmin. Osallistumalla tälle laajan oppimäärän sisältävälle kurssillemme opit kaiken olennaisen, mitä sinun tulee tietää itsesi ja ympäristösi vuoksi ennen suuntaamista villivihannesjahtiin. Kurssin käytyäsi osaat jo opiskella lisää kasveja itsenäisestikin, kun tiedät millaisiin asioihin on hyvä kiinnittää huomiota. Laaja oppimäärä sisältää kaksitoista kasvia sekä yli viisikymmentä reseptiä, ja soveltuu niille, jotka haluavat oppia mahdollisimman paljon.

Keskitymme tällä kurssilla ensisijaisesti kasvien ravintokäyttöön, mutta kerromme myös niiden ominaisuuksista niin rohtona kansanperinteessä kuin raaka-aineina luonnonkosmetiikassakin. Saat kurssin käytyäsi kattavan kuvan villien kasvien monista mahdollisuuksista niin keittiössä kuin kotiapteekissakin tukemassa terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Alta voit tutustua kurssin sisältöön. Tervetuloa kurssille -osio on vapaasti katsottavissa, joten pääset näkemään vilauksen materiaalista veloituksetta. Hyppää rohkeasti mukaan, niin mennään yhdessä metsään!

Kurssin sisältö

JOHDANTO
VOIKUKKA
NOKKONEN
MAITOHORSMA
VUOHENPUTKI
KÄENKAALI
KUUSI
LITULAUKKA
RUOHOLAUKKA
PIHARATAMO
POIMULEHTI
KURTTURUUSU JA MUUT VILLIT RUUSUT
KETO-ORVOKKI JA MUUT VILLIT ORVOKIT
LOPUKSI
Vieritä ylös