Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
9,90 €
Aloita

Kuusi lienee kaikille suomalaisille tuttu puu ja harva tarvitsee apua sen tunnistamisessa. Monet ovat myös maistaneet kuusenkerkistä keitettyä siirappia, mutta osaatko käyttää sen neulasia mausteena ympäri vuoden? Entä oletko tullut ajatelleeksi, että kuusi taipuu yhtälailla suolaisiin kuin makeisiinkin ruokiin? Tällä kurssilla jaamme parhaat vinkkimme ruoanlaiton lisäksi myös siihen, miten opit hyödyntämään kuusta rohtona karheaan kurkkuun tai valmistamaan itse pihkasalvaa pieniä ihovaurioita hoitamaan. Kerromme myös, mistä tunnistat metsäkuusen miltei hedelmäiseltä tuoksuvan sukulaisen, douglaskuusen ja miksi sitäkin kannattaa ehdottomasti maistaa. Entä kiinnostaako, miten voit nauttia joulukuusesta kaikilla aisteilla? Hyppää mukaan, nyt mennään yhdessä metsään!

Vieritä ylös